Premierbazar

Mergi la pagina principala »

Bine ati venit!
 

Nu aveti nici un produs in cos.

Sunteti pe :

Puzzle din Lemn 3D

Puzzle din lemn Fauna Toys sunt fabricate şi vopsite cu manual, materialul fiind lemnul de frasin sau paltin, un lemn foarte rezistent, astfel vei alege o jucarie care va dura generatii. Jucariile Puzzle din lemn sunt colorate cu vopsea ecologica nedaunatoare sanatatii copiilor. Puzzle-urile Fauna Toys sunt produse in Romania la un inalt standard de calitate, fiind foarte apreciate si cautate de copiii din intrega Europa (Austria, Germania, Elvetia) Jucăria este colorată în contrast, pentru stimulare vizuală a copilului .

Puzzle ul din lemn contribuie la dezvoltarea motorie, senzorială şi cognitivă . Fiecare jucarie este lucrata manual, fiind unica. Unele modele sunt pictate manual, fata verso, fiind excelente materiale educative. Formele animalelor sunt redate cat mai realist, ajutand copilul sa isi insuseasca cunostinte despre fauna fiecarei regiuni in parte. Produs nerecomandat copiilor sub 3 ani.

Produs in Romania si apreciat in intreaga Europa. Jucariile puzzle Fauna sunt inspirate din pedagogiile Montessori si Waldorf, sunt realizate in diverse dimensiuni si niveluri de complexitate pentru diferite varste. Alege puzzle din lemn la cele mai bune preturi, puzzle din lemn copaci cu pasari pictate manual, puzzle mare cu animale sau familii de animale,colectia puzzle din lemn mini animale, puzzle vehicule sau colectia de litere puzzle, fiecare litera avand atasat cate un animal sau obiect reprezentativ, corespondent in limba romana, engleza sau germana.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
SC Incombusiness SRL
Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care primeste cele mai noi oferte prin e-mail!