Premierbazar

Mergi la pagina principala »

Bine ati venit!
 

Nu aveti nici un produs in cos.

Sunteti pe :

Termeni si conditii

1. Definitii

INCOMBUSINESS SRL - Societatea Comerciala INCOMBUSINESS SRL, organizata in baza legii romane.

SITE - Domeniu www.incombusiness.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

a)      toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

b)      continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre INCOMBUSINESS SRL prin mijloace electronice si / sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

c)      orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al INCOMBUSINESS SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

d)      informatii legate de produsele, serviciile si / sau tarifele practicate de INCOMBUSINESS SRL intr-o anumita perioada;

e)      informatii legate de produsele, serviciile si / sau tarifele practicate de catre un tert cu care INCOMBUSINESS SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

f)       date referitoare la INCOMBUSINESS SRL sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si / sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre INCOMBUSINESS SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si / sau promotiilor desfasurate de catre  INCOMBUSINESS SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea INCOMBUSINESS SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre INCOMBUSINESS SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre INCOMBUNESS SRL, indiferent de modalitatea de livrare.

 

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului / Continutului / Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre INCOMBUSINESS SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/ Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre INCOMBUSINESS SRL.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil la adresa www.incombusiness.ro

2.4. Prin folosirea Site-ului / Continutului / Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului, INCOMBUSINESS SRL sau oricarui tert cu care INCOMBUSINESS SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si / sau nu accepta si / sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de INCOMBUSINESS SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si / sau comunicarilor din partea INCOMBUSINESS SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc)

2.5.2. INCOMBUSINESS SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si / sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze INCOMBUSINESS SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la INCOMBUSINESS SRL destinate acestui scop.

2.7. Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de INCOMBUSINESS SRL.

2.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de INCOMBUSINESS SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, INCOMBUSINESS SRL va anula Comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.9. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre INCOMBUSINESS SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile sus mentionate.

 

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si / sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a INCOMBUSINESS SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si / sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si / sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de INCOMBUSINESS SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului INCOMBUSINESS SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al INCOMBUSINESS SRL asupra continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al INCOMBUSINESS SRL.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si / sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre INCOMBUSINESS SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea INCOMBUSINESS SRL cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si / sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.5. In cazul in care INCOMBUSINESS SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea INCOMBUSINESS SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si / sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea INCOMBUSINESS SRL si / sau al angajatului sau colaboratorului INCOMBUSINESS SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

4. Contact

4.1. INCOMBUSINESS SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat INCOMBUSINESS SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea INCOMBUSINESS SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate INCOMBUSINESS SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si INCOMBUSINESS SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea INCOMBUSINESS SRL in modalitate electronica si / sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

 

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creeaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si / sau alerte din partea INCOMBUSINESS SRL.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si / sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre INCOMBUSINESS SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si / sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si / sau alerte primite.

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si / sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

5.3.3. Prin contactarea INCOMBUSINESS SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si / sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si / sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si / sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea INCOMBUSINESS SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. INCOMBUSINESS SRL nu va include in newslettere si / sau alerte transmise Membrului sau Clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al INCOMBUSINESS SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si / sau alertelor.

 

6. Politica de confidentialitate

6.1. INCOMBUSINESS SRL colecteaza date cu caracter personal pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile

sau produsele achizitionate de catre acesta;

pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

trimiterea de newslettere si / sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca INCOMBUSINESS SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la INCOMBUSINESS SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre INCOMBUSINESS SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre INCOMBUSINESS SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.2. INCOMBUSINESS SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre INCOMBUSINESS SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea INCOMBUSINESS SRL si / sau al eventualilor terti cu care INCOMBUSINESS SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa INCOMBUSINESS SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.6.INCOMBUSINESS SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

6.7. Politica de confidentialitate INCOMBUSINESS SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. INCOMBUSINESS SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.

6.8. INCOMBUSINESS SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului / Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.9. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.10. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre INCOMBUSINESS SRL,. are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.11. INCOMBUSINESS SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.12. INCOMBUSINESS SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

6.13 Membrul / Clientul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea INCOMBUSINESS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

6.14 Site-urile INCOMBUSINESS SRL  folosesc masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care sunt concepute si gazduite site-urile, INCOMBUSINESS SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

 

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel INCOMBUSINESS SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri / Clienti.

7.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. INCOMBUSINESS SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si / sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care INCOMBUSINESS SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

INCOMBUSINESS SRL va face eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii de pe website, dar nu face nicio declaratie si nu ofera nicio garantie de vreun fel, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea website-ului.

7.2.2. Produsele si / sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. INCOMBUSINESS SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Daca in urma unei erori umane pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul online, nu vom fi obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si vom anunta acest lucru inainte de a livra  comanda. In aceasta situatie, va vom comunica noul pret al produsului, iar dvs. veti putea decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul comunicat.

7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. INCOMBUSINESS SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile INCOMBUSINESS SRL.

7.2.7. In cazul platilor online INCOMBUSINESS SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru nici un alt cost suplimentar suportat de client, incluzand, dar nelimitandu-se, la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

7.2.8. Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si / sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea INCOMBUSINESS SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. INCOMBUSINESS SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

7.2.9. In imaginile produselor si / sau serviciilor, INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor, iar unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si Comanda emisa.

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca INCOMBUSINESS SRL are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de INCOMBUSINESS SRL (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 3 (trei) zile lucratoare, acestea este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca INCOMBUSINESS SRL nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.

7.3.4. INCOMBUSINESS SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabila adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de INCOMBUSINESS SRL, in cazul platii online;

7.3.4.3. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si / sau produce daune de orice natura de partea INCOMBUSINESS SRL si / sau partenerilor acestuia;

7.3.4.5. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

7.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre INCOMBUSINESS SRL in maxim 14 de zile de la data la care INCOMBUSINESS SRL a luat la cunostiinta de acest fapt.

7.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, INCOMBUSINESS SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maxim 10 zile de cand INCOMBUSINESS SRL a luat cunostiinta de acest fapt.

7.3.7. O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse), acesta va anula comanda care nu corespunde cu dorintele sale si va face o noua comanda in sistem.

7.3.8. Detaliile de livrare a produselor incluzand, dar nelimitandu-se, la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea INCOMBUSINESS SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre reprezentantii Relatii Clienti. SC INCOMBUSINESS SRL nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientilor sai ca urmare a neonorarii comenzilor din motive ce exced vointei  INCOMBUSINESS SRL.

7.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact noile date modificate corespunzator.

7.4. Comanda telefonica

7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. INCOMBUSINESS SRL va transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

7.5.2. INCOMBUSINESS SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea INCOMBUSINESS SRL, devine Contract onorat.

7.6. Transport

7.6.1 Produsele cumparate de pe site-urile INCOMBUSINESS SRL se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

7.6.2  Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la INCOMBUSINESS SRL, este efectuata PRIN intermediul firmei de curierat agreate de catre companie.. Costul livrarii prin curier este comunicata la efectuarea comenzii.

7.6.3 Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului.

7.6.4  Livrarile se vor efectua in functie de perioada maxima de livrare a articolelor componente din Comanda (variaza intre 2-21 zile). In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, INCOMBUSINESS SRL  va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la comanda cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 14 de zile de la data renuntarii. 

INCOMBUSINESS SRL va depune toate eforturile pentru livrarea bunurilor la termenele estimate, insa nu va fi raspunzatoare pentru nicio intarziere sau nelivrare a produselor la aceste termene.

Nu garantam disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe website. Din acest motiv, ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta furnizorului / producatorului sau daca acesta nu-l are in stoc.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat in momentul livrarii sau la data primei incercari de livrare din partea INCOMBUSINESS SRL. In cazul in care livrarea este intarziata datorita lipsei de instructiuni precise cu privire la adresa de livrare sau destinatarul livrarii, veti suporta costul de depozitare al SC INCOMBUSINESS SRL, in cuantum de 0,1 % din valoarea facturii, pentru fiecare zi completa in care livrarea este intarziata peste data stabilita.

7.7. Calitate si garantii

7.7.1. Fiecare produs comercializat de INCOMBUSINESS SRL beneficiaza de termenul de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nici un membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia produselor oferita de catre INCOMBUSINESS SRL este cea oferita de catre producatorii produselor comercializate de catre INCOMBUSINESS SRL.

Fiecare produs comercializat de INCOMBUSINESS SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

7.7.2. In cazul in care INCOMBUSINESS SRL nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care INCOMBUSINESS SRL ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre INCOMBUSINESS SRL in termen de maximum 14 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.3, INCOMBUSINESS SRL va informa Clientul prin E-mail si / sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre INCOMBUSINESS SRL a unui raspuns din partea Clientului sau imposibilitatea contactarii Clientului la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, INCOMBUSINESS SRL va inapoia sumele platite conform art. 7.6.3.

7.8. Returnarea produselor

7.8.1.  Clientul INCOMBUSINESS SRL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe

7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit

7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie

7.8.1.4 Produsele comandate de catre Client au specificatii eronate

7.8.1.5 Clientul s-a restras din contract in termenul de 14 zile prevazut la art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

7.8.4. Clientul INCOMBUSINESS SRL nu va putea sa returneze produsele achizitionate si nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.

7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

7.8.4.4. Conform O.U.G 34/4 iunie 2014 art. 16 lit.e, f,i., INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele casabile. Membrul / Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

7.8.5. In cazul retragerii din contract a Clientului, INCOMBUSINESS  ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului. Returnarea se face numai prin transfer bancar in conturile bancare indicate de Client in format IBAN. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.

7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar INCOMBUSINESS SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.

7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3, precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care INCOMBUSINESS SRL va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui / unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina INCOMBUSINESS SRL.

8. Frauda

8.1. INCOMBUSINESS SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.3. INCOMBUSINESS SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este / reprezinta interesele INCOMBUSINESS SRL.

8.4. Clientul sau Membrul va informa INCOMBUSINESS SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.5. INCOMBUSINESS SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru / Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

8.6. Comunicarile realizate de catre INCOMBUSINESS SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.7. Urmatoarele scopuri atinse vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutul si / sau INCOMBUSINESS SRL. INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa atinga acest(e) scop(uri):

8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru / Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre INCOMBUSINESS SRL catre Membru / Client.

8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre INCOMBUSINESS SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1.INCOMBUSINESS SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru / Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

9.2. In cazul in care un Membru / Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre INCOMBUSINESS SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii INCOMBUSINESS SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat INCOMBUSINESS SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. INCOMBUSINESS SRL nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si / sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si / sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al INCOMBUSINESS SRL.

9.4. INCOMBUSINESS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.5. INCOMBUSINESS SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si / sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al INCOMBUSINESS SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si / sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.6. INCOMBUSINESS SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

9.6.3. produsele /serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si / sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Site-ului.

 

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si / sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

 

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si / sau al oricarui continut trimis de catre INCOMBUSINESS SRL Membrului/Clientului prin accesare si / sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru / Client si INCOMBUSINESS SRL se va rezolva pe cale amiabila.

11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si INCOMBUSINESS SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul INCOMBUSINESS SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte clauze.

11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

12. Dispozitii finale

12.1. INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului / structurii acestuia / serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, INCOMBUSINESS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. INCOMBUSINESS SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si / sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

SC Incombusiness SRL
Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER!
Aboneaza-te la newsletter si fii primul care primeste cele mai noi oferte prin e-mail!